Lommastrands Trafikskola

Bekräftad listning, uppdaterad den den 22 augusti 2019

Driftstimmar

måndag
11:00 – 18:00
tisdagti
11:00 – 18:00
onsdagon
11:00 – 18:00
torsdagto
11:00 – 18:00
fredagfr
11:00 – 16:00
lördagStängd
söndagStängd
Closed.
Öppnar i  1 h 2 min.
1 h 2 min

Detaljerade näringsliv informationer

Org nr.
556913-7242

Profil

Vi är en trafikskola i centrala Lomma som tillhandahåller en komplett körkortsutbildning. Vi utbildar elever med olika kunskapsbakgrunder och arbetar aktivt med att du som kund ska bli nöjd. Du kanske redan kört en del privat, eller har särskilda önskemål om upplägget på din utbildning? Vi anpassar körkortsutbildningen efter dina önskemål.


Detaljerad beskrivning
Vi är en trafikskola i centrala Lomma som tillhandahåller en komplett körkortsutbildning. Vi utbildar elever med olika kunskapsbakgrunder och arbetar aktivt med att du som kund ska bli nöjd. Du kanske redan kört en del privat, eller har särskilda önskemål om upplägget på din utbildning? Vi anpassar körkortsutbildningen efter dina önskemål. Intensivkurs innebär att eleven kör varje eller vartannan dag i veckan i minst 3 veckor varvat med intensiv fokus på teorin.
Vi rekommenderar även att man mängdtränar på körningen där hemma. Kursen bör förbokas cirka 2-3 veckor i förväg så att riskettan och halkkörningen kan planeras. Observera att intensivkursen inte garanterar erhållandet av körkort.
Kursen riktar sig främst till elever med förkunskaper, detta är dock inget krav. Kursen ställer höga krav på motivation och snabb inlärningsförmåga.
Nyckelord:
Körkort, Lund, BMW, Intensivkurs, Handledarkurs, Övningskörning, Introduktionsutbildning, Ecodriving, Lomma, Handledarkurs Lomma, Intensivkurs 3 Veckor., Intensivkurs Lomma, Intensivkurs Lund, Körkort 3 Veckor, Körkort Lomma, Körkort Lund, Körkortsutbildning Lund, Sparsamkörning, Övningskörning Lomma

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Lommastrands Trafikskola!

Dela erfarenheter!

Facebook